Voluble Stallion - Shot Of Laughter

Bra arbetsmiljö

Det är viktigare än man tror att man har en bra arbetsmiljö på jobbet. Det är otroligt viktigt för att man ska göra ett bra jobb ifrån sig.
Och det handlar inte bara om att stolen är ergonomisk eller att man har bra ventilation på jobbet. Nej det krävs också att det är en bra stämaning mellan kollegorna på jobbet. Att man mår bra psykiskt att det inte finns någon som är dum ellr att det blir vuxen mobbing på jobbet.
Så det finns många saker som gör att man antingen trivs eller vantrivs på jobbet.

Ett bra ställe

Känner till ett bra ställe som jag tyckte hade en bra arbetsmiljö och det är smartermarketing, dom tycker jag har en bra och skön arbetsmiljö på jobbet som gör att dom som jobbar där trivs på jobbet. Och för en chef så är det otroligt viktigt att ens personal trivs och känner sig trygga på jobbet.
För på så sätt kommer dom att göra bra ifrån sig och dom kommer att känna att det är värt att staman kvar på den arbetsplatsen och det gynnar ju verkligen företaget. Så slipper man anställa nytt och lära upp på nytt.
Ja det är bra att det är så. 

Så det är väl något som jag är säker på att alla vill ha på sin arbetsplats att personalen mår bra för då komma dom också att göra ett bra jobb. Det blir då en win win situation. Och det är ju bra både för cheferna och för arbetstagarna.
Så det är bra att tänka på det för alla som har en anställning eller för alla som är chefer, att jobba för att man har en bra arbetsmiljö så att alla trivs och mår bra på jobbet. Det gynnar alla och gör att alla mår så bra dom bara kan när dom därpå jobbet.